OKW 2019-2020

Maandag 21 oktober begint het derde Open Schaakkampioenschap van Wassenaar. Er wordt 1x per maand een ronde gespeeld, volgens het Zwitsers systeem, vanaf oktober 2019 - april 2020; in totaal 7 rondes. Speellocatie is het Deylerhuis te Wassenaar. Aanvang van alle wedstrijden om 20:00.

=================================================================

Wedstrijdreglement: “Open Schaakkampioenschap Wassenaar”

• Opgeven voor 18 oktober 2019;
  • 7-rondig Zwitsers systeem;
  • Speeltempo: 1.30 uur per persoon per partij plus 10 seconden per zet vanaf zet één.
  • Aanvangstijd: 20:00; een speler die meer dan 60 minuten te laat aan het bord verschijnt, verliest de partij;
  • Bij verhindering moet worden afgezegd, uiterlijk 2 uur van te voren;
  • Er kan tweemaal een bye worden opgenomen; een bye levert een half punt op gedurende de eerste 5 rondes, daarna 0 punten. Een derde bye of meer levert ook 0 punten op;
  • Indeling: de eerste 3 ronden worden op rating ingedeeld. Ronden 4-7 worden op weerstand ingedeeld;
  • Bij gelijk eindigen beslist het onderlinge resultaat, en daarna het aantal WP, en dan de SB score;
  • KNSB regels zijn in het algemeen van toepassing;
  • Mobiele telefoon dient minimaal op trilstand te staan. Overtreding van deze regel leidt tot verlies van de partij.

Speeldata:

2019: 21 oktober, 11 november, 16 december

2019: 20 januari, 24 februari, 30 maart, 20 april (slotronde)

Speellocatie:

Deylerhuis, Hofcampweg 3, Wassenaar

Wedstrijdleiding:

Alex van der Ham (a.van.der.ham[at]lic.leidenuniv.nl)

Joop Beijersbergen (ja.beijersbergen[at]kpnmail.nl) 06 - 55 01 91 62

Of email naar: info@schaakclub-wassenaar.nl