Grote overwinning tweede team

Afgelopen maandagavond speelde Wassenaar 2 de voorlaatste ronde tegen Rijswijk 6. Helaas kwamen de Rijswijkers met 2 spelers te weinig opdagen zodat het meteen al 2-0 voor onze mannen stond!
Miki en Frans Blauw konden op zoek naar tegenstanders van de interne competitie terwijl de rest van het team er eens flink voor ging zitten met Rogier ditmaal aan het eerste bord. Aan het laatste bord vond Gabor een wel heel jeugdig talent tegenover zich maar daardoor liet hij zich niet van de wijs brenegn en al snel was er nog een puntje binnen. Ook Carel aan bord 2 en Rogier wisten al redelijk snel hun tegenstanders in verdedigende stellingen te manouvreren en het duurde daarna niet heel lang voordat er nog 2 punten bijgeschreven konden worden. Tamas aan bord 4 had de meeste tegenstand van de avond maar wist door nauwkeurig spel zijn tegenstander in het eindspel te verslaan. Monsterscore dus !

Het tweede staat nu op de tweede plaats en heeft nog steeds goede kans om te promoveren. Zeker ook omdat de laatste ronde tegen de hekkesluiter in de poule wordt gespeeld en omdat de nummer tegen de nummer drie van de poule speelt. Op 5 April moeten we naar het team Paris, en dat is (helaas) niet in Parijs maar in Delft.